sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Kuulumisia

Moikka, tosiaan meistä ei oo taas kuultu pitkään aikaan, yllätys yllätys.. Mutta kuitenkin ajattelin tässä kertoa vähän kuulumisia ja jatkosuunnitelmia esim blogin ja muiden juttujen suhteen.

Meille kuuluu Helmin kanssa ihan hyvää, Helmin olisi pitänyt startata Ypäjällä (en muista päivää) mutta kävikin niin että mulle tuli sairaslomaa eikä päästy starttiin, joten päädyttiin nyt siihen että tää vuosi huilataan ja ensvuonna palataan taas kunnolliseen treeniin, nyt Helmi on noin 2 kuukauden ajan epäsäännöllisemmässä treenissä eli joka toinen päivä valjaissa. Ensivuonna uusien lähtöjen tullessa palaamme taas kunnolliseen ja reippaaseen treeniin, viimeinen hiitti vedettiin tämän viikon alussa ja Helmi näytti mihin se pystyi, vauhti oli järjetön ja kellotukset näyttivät hienoja aikoja, joten siihen oli hyvä lopettaa tämän vuoden treenit kun ei sarjojakaan enää ole. 

Helmin kanssa ollaan käyty hyppäämässä myös esteitä, ponnua kyllä ponilla löytyi! Kunhan poni vielä tajuaisi olla kuumumatta muista asioista ja hevosista.

No sitten siirrytään blogiin, en ole tänne hirveästi taaskaan mitään kirjoitellut, kiinnostusta ei ole oikeen ollut kirjoittaa, etenkään kun tulen tallista super väsyneenä. Mutta yritän parhaani! Meillä alkaa 16.10 työssäoppi, sieltä saattaa tulla jonkun verran juttua!

Tavoitteena on ainakin ennen vuoden vaihdetta muuttaa blogia, tehdä ainakin kerran viikossa postauksia sekä lisäillä kuvia ja muita tietoja.

Seuraava postaus tulee käsittelemään Helmiä ja meidän taivalta, sen julkaisen ensiviikolla luultavasti loppuviikosta.

-Jennifer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti